Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Omáčky, rosoly a aspik

Omáčky, rosoly a aspik

 

Při přípravě omáček nutno postupovat opatrně, aby se jimi nesetřela vlastní chuť a vůně zvěřiny. Vhodná omáčka naopak zvýší chutnost i poživatelnost jinak poměrně suché zvěřiny.

To platí především o omáčkách kořeněných, pikantních.

 

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
    • Omáčka španělská
    • Omáčka tatarská
    • Omáčka smetan. studená I
    • Omáčka šípková
    • Omáčka šunková
    • Omáčka třešňová I
    • Omáčka třešňová II
    • Omáčka pomerančová
    • Omáčka hnědá
    • Omáčka vinná
    • Omáčka pikantní k černé zvěřině
    • Omáčka lahůdková ke zvěřině
    • Omáčka zvěřinová
    • Omáčka k černé zvěřině
    • Omáčka sardelová
    • Omáčka smetanová studená ke zvěřině
    • Omáčka smetan. studená II
    • Pečeňová omáčka
    • Pomerančová omáčka
    • Pepřová omáčka
    • Merrymeeting omáčka
    • Aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk