Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Polévky ze zvěřiny

Polévky ze zvěřiny

Zvěřinové polévky mají svoji typickou výbornou chuť. Pro své chuťové vlastnosti jsou vzlášť vhodné pro lidi trpící nechutenstvím. Na polévky se zužitkuje zejména zvěřina ze starších kusů zvěře, zbytky zvěřiny i kosti zvěře.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
    • Bažantí polévka
    • Polévka z divokého holuba I
    • Polévka z divokého holuba II
    • Polévka ze starých koroptví
    • Polévka koroptví pro nemocné
    • Polévka slučí
    • Polévka myslivecká
    • Polévka čočková se zvěřinou
    • Zvěřinová sedlina do polévky
    • Polévkové knedlíčky z bažantů a koroptví
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk