Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ

TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ

Jsou lidé, kteří si potrpí na zvláštnosti – a mezi skutečnými milovníky dobrého jídla jich je většina. Jim je také určeno dalších několik zvláštností z myslivecké kuchyně.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
    • Medvěd
    • Los
    • Křepelka
    • Páv
    • Vrabci
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk