Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Omáčky, rosoly a aspik > Omáčka vinná

Omáčka vinná

Rozpočet: ¼ l bílého vína, 3 žloutky, lžíce hořčice, špetka pepře, 1/8 l smetany, cukr, sůl.

 

V bílém víně rozmícháme žloutky, jemnou hořčici, pepř, smetanu, cukr a sůl. Hrnek s obsahem postavíme do kastrolu s horkou vodou a šleháme, až směs přiměřeně zhoustne. Pak omáčku mícháme do vychladnutí a dáme ji do studena nebo do chladničky. Omáčku podáváme ke studené zvěřině, nakrájené na úhledné řezy.

 

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
    • Omáčka španělská
    • Omáčka tatarská
    • Omáčka smetan. studená I
    • Omáčka šípková
    • Omáčka šunková
    • Omáčka třešňová I
    • Omáčka třešňová II
    • Omáčka pomerančová
    • Omáčka hnědá
    • Omáčka vinná
    • Omáčka pikantní k černé zvěřině
    • Omáčka lahůdková ke zvěřině
    • Omáčka zvěřinová
    • Omáčka k černé zvěřině
    • Omáčka sardelová
    • Omáčka smetanová studená ke zvěřině
    • Omáčka smetan. studená II
    • Pečeňová omáčka
    • Pomerančová omáčka
    • Pepřová omáčka
    • Merrymeeting omáčka
    • Aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk