Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Zvěřina užitkové zvěře > Sluky > Sluka pečená na víně

Sluka pečená na víně

Rozpočet: 1 sluka, sůl, špetka pepře, 5 dkg slaniny, 10 dkg másla, ¼ l polévky, 5 – 10 dkg čerstvých hub, 1 dl vína, 2 bobulky jalovce, 2 cibulky.

 

Sluku osolíme, opepříme, obalíme slaninou a trochu opečeme na másle. Potom přidáme sklenku bílého vína, polévku, rozsekané čerstvé houby, rozdrcený jalovec, rozkrájené cibulky a sluku dopečeme v troubě.

Příloha: smažené bramborové hranolky a brusinky.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
    • Jelení zvěř
    • Srnčí zvěř
    • Daňčí zvěř
    • Mufloní zvěř
    • Kamzičí zvěř
    • Černá zvěř
    • Zajíc
    • Králík divoký
    • Tetřev
    • Tetřívek
    • Bažant
    • Koroptev
    • Drop
    • Divoký krocan
    • Jeřábek
    • Lyska
    • Sluky
      • Slučí salmi
      • Sluka pečená I
      • Sluka pečená II
      • Sluka pečená III
      • Sluka pečená IV
      • Sluka pečená na víně
      • Sluka dušená
      • Sluka dušená s cibulí
      • Sluka pečená na rožni
      • Sluka nadívaná
      • Sluka s vinným zelím
      • Sluka po vídeňsku
      • Slučí prsíčka se žampiony
      • Konzervování sluk
    • Divoké husy
    • Divoké kachny
    • Divocí holubi
    • Kvíčaly
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk