Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Zvěřina užitkové zvěře > Kvíčaly

Kvíčaly

V podhorských a horských oblastech přetahují ve velkých houfech a zapadají na jeřabiny a jalovce. Kvíčala váží okolo 10 dkg a bývala vyhledávanou pochoutkou labužníků. V současné době je hájena. Předpisy uvádíme jednak pro úplnost, jednak proto, že řada úprav se hodí i pro jiné druhy zvěře, a konečně není ani vyloučeno opětovné povolení lovu kvíčal.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
    • Jelení zvěř
    • Srnčí zvěř
    • Daňčí zvěř
    • Mufloní zvěř
    • Kamzičí zvěř
    • Černá zvěř
    • Zajíc
    • Králík divoký
    • Tetřev
    • Tetřívek
    • Bažant
    • Koroptev
    • Drop
    • Divoký krocan
    • Jeřábek
    • Lyska
    • Sluky
    • Divoké husy
    • Divoké kachny
    • Divocí holubi
    • Kvíčaly
      • Kvíčaly na rožni ve vinném listu
      • Kvíčaly na rožni
      • Kvíčaly pečené I
      • Kvíčaly pečené II
      • Kvíčaly pečené III
      • Kvíčaly pečené IV
      • Kvíčaly s husími játry
      • Salmi z kvíčal I
      • Salmi z kvíčal II
      • Kvíčaly dušené po pivovarsku
      • Kvíčaly dušené I
      • Kvíčaly dušené II
      • Kvíčaly pikantní
      • Kvíčaly s rýží I
      • Kvíčaly s rýží II
      • Kvíčaly studené
      • Nakládání kvíčal
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk