Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Zvěřina užitkové zvěře > Sluky

Sluky

U nás se loví sluka lesní a bekasína ostatní. Obě jsou stěhované a u nás hnízdí. Sluka lesní váží až 40 dkg, bekasína jen do 15 dkg. Sluka lesní se loví od 16. března do 15. dubna při jarním tahu, bekasína od 1. srpna do 30. listopadu. Zvěřina je pokládána za pochoutku. Nechává se několik dnů (podle počasí 2 až 5) na chladném místě viset v peří.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
    • Jelení zvěř
    • Srnčí zvěř
    • Daňčí zvěř
    • Mufloní zvěř
    • Kamzičí zvěř
    • Černá zvěř
    • Zajíc
    • Králík divoký
    • Tetřev
    • Tetřívek
    • Bažant
    • Koroptev
    • Drop
    • Divoký krocan
    • Jeřábek
    • Lyska
    • Sluky
      • Slučí salmi
      • Sluka pečená I
      • Sluka pečená II
      • Sluka pečená III
      • Sluka pečená IV
      • Sluka pečená na víně
      • Sluka dušená
      • Sluka dušená s cibulí
      • Sluka pečená na rožni
      • Sluka nadívaná
      • Sluka s vinným zelím
      • Sluka po vídeňsku
      • Slučí prsíčka se žampiony
      • Konzervování sluk
    • Divoké husy
    • Divoké kachny
    • Divocí holubi
    • Kvíčaly
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk