Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Zvěřina užitkové zvěře > Daňčí zvěř

Daňčí zvěř

Chována je hlavně v oborách, ale vyskytuje se místy i ve volnu. Starý lopatář dosahuje váhy až 85 kg (vyvržený), daněla až 40 kg. Loví se obojí pohlaví i daňčata od 1. října do 31. prosince. Daňčí zvěř má zvěřinu vynikající chuti, z mladých kusů předčí i zvěřinu srnčí. Stáří lze poznat podobným způsobem jako u jelení zvěře.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
    • Jelení zvěř
    • Srnčí zvěř
    • Daňčí zvěř
      • Daňčí hřbet
      • Daňčí kýta
      • Daňčí zvěřina s kapary
      • Daňčí ragú se žampiony
      • Daňčí řízky s kaparovou omáčkou
      • Daňčí v rosolu
      • Daňčí játra
      • Daňčí salát
      • Kebab na slanině z daňčí (nebo mufloní) kýty
    • Mufloní zvěř
    • Kamzičí zvěř
    • Černá zvěř
    • Zajíc
    • Králík divoký
    • Tetřev
    • Tetřívek
    • Bažant
    • Koroptev
    • Drop
    • Divoký krocan
    • Jeřábek
    • Lyska
    • Sluky
    • Divoké husy
    • Divoké kachny
    • Divocí holubi
    • Kvíčaly
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk