Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Zvěřina užitkové zvěře > Daňčí zvěř > Daňčí ragú se žampiony

Daňčí ragú se žampiony

Rozpočet: 1 kg zvěřiny, 10 dkg žampionů, 2 cibule, 1 lžíce mouky, 5 dkg másla, ½ l hovězí polévky, citronová šťáva, sůl.

 

Studenou daňčí zvěřinu pokrájíme na kostky a postavíme stranou. Očištěné a vyprané žampiony spaříme. Houby dusíme s jemně nakrájenými cibulkami a trochou mouky na másle; po chvilce je zalijeme hovězí polévkou, přidáme trochu citronové šťávy, daňčí zvěřinu osolíme a vše společně dusíme do měkka.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
    • Jelení zvěř
    • Srnčí zvěř
    • Daňčí zvěř
      • Daňčí hřbet
      • Daňčí kýta
      • Daňčí zvěřina s kapary
      • Daňčí ragú se žampiony
      • Daňčí řízky s kaparovou omáčkou
      • Daňčí v rosolu
      • Daňčí játra
      • Daňčí salát
      • Kebab na slanině z daňčí (nebo mufloní) kýty
    • Mufloní zvěř
    • Kamzičí zvěř
    • Černá zvěř
    • Zajíc
    • Králík divoký
    • Tetřev
    • Tetřívek
    • Bažant
    • Koroptev
    • Drop
    • Divoký krocan
    • Jeřábek
    • Lyska
    • Sluky
    • Divoké husy
    • Divoké kachny
    • Divocí holubi
    • Kvíčaly
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk