Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ > Křepelka > Křepelky na slanině

Křepelky na slanině

Z rakouské kuchyně

 

Rozpočet: 5 křepelek, 25 dkg slaniny, 20 dkg másla, sůl.

 

Dobře očištěné, vykuchané a solí vytřené křepelky se pečou na másle asi ¼ hodiny. Mezitím pokrájíme na prst dlouhé kousky slaniny, které na másle smažíme do zlatohněda, poklademe na mísu a na každý kus slaniny dáme jednu křepelku. Vše zalijeme šťávou, v níž se křepelky pekly.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
    • Medvěd
    • Los
    • Křepelka
      • Křepelky pečené
      • Křepelky pečené, zapékané s hráškovým pyré
      • Křepelky dušené
      • Křepelky na rožni
      • Křepelky (koroptve) na hnízdě
      • Křepelky po myslivecku
      • Křepelky po plzeňsku
      • Křepelky po vlašsku
      • Křepelky po rumunsku
      • Křepelky na slanině
      • Úprava starých křepelek
    • Páv
    • Vrabci
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk