Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ > Křepelka > Křepelky na rožni

Křepelky na rožni

Ze staročeské kuchyně

 

Rozpočet: 6 křepelek, 30 dkg slaniny, 12 vinných listů, 6 půlek žemle, 10 dkg másla na smažení, sůl.

 

Křepelky ovázané slaninou a vinným listem napícháme na malé rožně a asi 10 minut při dobrém ohni pozorně pečeme, aby nevyschly. Potom nitě odstraníme, ale slaninu a list ponecháme. Pak položíme křepelky na osmažené žemličkové řízky a podáváme jako předkrm.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
    • Medvěd
    • Los
    • Křepelka
      • Křepelky pečené
      • Křepelky pečené, zapékané s hráškovým pyré
      • Křepelky dušené
      • Křepelky na rožni
      • Křepelky (koroptve) na hnízdě
      • Křepelky po myslivecku
      • Křepelky po plzeňsku
      • Křepelky po vlašsku
      • Křepelky po rumunsku
      • Křepelky na slanině
      • Úprava starých křepelek
    • Páv
    • Vrabci
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk