Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Zvěřina užitkové zvěře > Tetřívek > Tetřívek nadívaný II

Tetřívek nadívaný II

Z německé kuchyně

 

Rozpočet: 1 tetřívek, ¼ kg vepřového masa, 10 dkg slaniny, 1 žemle, 1 vejce, zelená petrželka, 10 dkg másla, sůl.

 

Uleženému tetřívkovi odřízneme stehna, zvěřinu na nich oddělíme od kostí a rozemeleme ji s tučnějším vepřovým masem a kouskem slaniny. Pak přidáme žemli (v mléce namočenou a vymačkanou), vejce a sekanou zelenou petrželku a osolíme. Tetřívka nadijeme, posolíme a pečeme na másle.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
    • Jelení zvěř
    • Srnčí zvěř
    • Daňčí zvěř
    • Mufloní zvěř
    • Kamzičí zvěř
    • Černá zvěř
    • Zajíc
    • Králík divoký
    • Tetřev
    • Tetřívek
      • Tetřívek pečený I
      • Tetřívek pečený II
      • Tetřívek dušený I
      • Tetřívek dušený II
      • Tetřívek s pikantní studenou omáčkou
      • Tetřívek naložený
      • Tetřívek nadívaný I
      • Tetřívek nadívaný II
      • Salát z tetřívků
    • Bažant
    • Koroptev
    • Drop
    • Divoký krocan
    • Jeřábek
    • Lyska
    • Sluky
    • Divoké husy
    • Divoké kachny
    • Divocí holubi
    • Kvíčaly
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk