Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Zvěřina užitkové zvěře > Tetřev > Tetřev na víně

Tetřev na víně

Rozpočet: 1 tetřev, sůl, špetka pepře, 10 dkg slaniny, 2 sklenky vína, 10 dkg másla, hovězí polévka, 2 lžíce mouky.

 

Tetřeva necháme odležet v peří, pak ho oškubeme, vykucháme, čistíme, osolíme, opepříme, prošpikujeme, dáme do pekáče a polijeme vínem. Takto ho necháme celou noc. Ráno jej vyjmeme a dáme péci na máslo, poléváme ho vínem, v němž byl naložen, a hovězí polévkou. Když je tetřev měkký, vyndáme ho, šťávu zahustíme moukou, nalijeme zpět na tetřeva a podáváme.

Příloha: brambor.

 

 

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
    • Jelení zvěř
    • Srnčí zvěř
    • Daňčí zvěř
    • Mufloní zvěř
    • Kamzičí zvěř
    • Černá zvěř
    • Zajíc
    • Králík divoký
    • Tetřev
      • Tetřev pečený
      • Tetřev pečený II
      • Tetřev pečený III
      • Tetřev pečený IV
      • Tetřev dušený
      • Tetřev po moravsku
      • Tetřev na víně
      • Tetřeví salmi
      • Pečená prsíčka tetřeva
      • Marinovaný tetřev
    • Tetřívek
    • Bažant
    • Koroptev
    • Drop
    • Divoký krocan
    • Jeřábek
    • Lyska
    • Sluky
    • Divoké husy
    • Divoké kachny
    • Divocí holubi
    • Kvíčaly
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk