Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Škodná zvěř > Jezevec > Jezevčí předek

Jezevčí předek

Všechnu zvěřinu, která se nehodí k pečení, nakrájíme na kusy a upravujeme jako zajíce na černo. Protože masa z jezevce nebývá mnoho, může se k němu přidat vepřové maso.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
  • Škodná zvěř
    • Veverka
    • Jezevec
      • Jezevec pečený
      • Jezevec pečený II
      • Jezevčí předek
    • Vydra
    • Liška
    • Sojka
    • Vrána, havran a straka
    • Volavka
    • (Potápka) roháč
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk